لنز مگاپیکسلی در دوربین مداربسته



امروزه عصر بسیار هیجان انگیز و جذابی برای بخش های امنیتی محسوب می شود. آنها بالاخره تأییدیه مهاجرت از سیستم دوربین مدار بسته آنالوگ به مدل های جدید مگاپیکسلی را به دست آورده اند و انتظارات در این زمینه، افزایش خواهد یافت.


AX1


هنگامی که شما با متخصصان خود گرد هم می آیید، دوربین مدار بسته ای را انتخاب خواهید نمود که برنامه نصب آنها را دارید و به دنبال به دست آوردن کیفیت بالاتر، رزولوشن بیشتر و در بیشتر موارد، پوشش مساحت مشابهی از زمین با یک دوربین مدار بسته هستید حال آنکه در گذشته پوشش این مساحت به چندین مدل دوربین آنالوگ نیاز داشت. و در اینجا شما تنها اساس آن دوربین های مگاپیکسلی، که شامل سخت افزار مانیتورینگ و محفظه است را تأمین می نمایید. نظرتان درباره لنز چیست؟


لنز مناسب برای دوربین مدار بسته آنالوگ و آی پی

لنز مورد نیاز برای یک دوربین IP/مگاپیکسلی بسیار متفاوت از لنز مورد نیاز برای یک دوربین آنالوگ قدیمی است. دوربین های با رزولوشن بالا، نیازمند لنزهایی با کیفیت بالاتر می باشند.

برای مثال، لازم است اندازه مکان سطح کانونی لنز در یک دوربین مداربسته مگاپیکسلی، قابل مقایسه و یا کوچکتر از اندازه پیکسل روی سنسور باشد. برای برآورده نمودن این موضوع، برای دوربین های مگاپیکسلی، المان های بیشتر و اجزایی با دقت بالاتر مورد نیاز است که باعث می شود آنها نسبت به دوربین های آنالوگ همتای خود، بسیار مقرون به صرفه تر باشد.


AX2



اندازه مکانی یک لنز مگاپیکسلی مورد نیاز برای تمرکز بهتر روی سنسورهای مگاپیکسلی، بسیار کوچکتر است. اندازه مکانی یک لنز استاندارد، اجازه تمرکز دقیق روی یک سنسور مگاپیکسلی را نمی دهد.

برخی تصور می کنند که همه آنچه لازم است برخی از افراد برای مشخص نمودن یک دوربین مگاپیکسلی، انجام دهند، تعیین یک لنز مگاپیکسلی می باشد. اگرچه این موضوع به این سادگی نیست و در بسیاری از موارد، اطمینان از اینکه لنزهای مورد نیاز، همان لنزهای پیشنهادی و ارائه شده باشند، می تواند کاملا دشوار باشد.

در گذشته مشخص کردن لنز، فقط برای هر لنز استاندارد و قابل پذیرشی که توانایی انجام وظایف برای دوربین های مداربسته آنالوگ قدیمی را داشتند، مشکلی محسوب نمی شده است. در نتیجه، تعداد بسیار زیادی از طراحان و یکپارچه کنندگان (متخصصان) همچنان از این موضوع که برای دوربین های مداربسته مگاپیکسلی، یک لنز تنها یک لنز محسوب نمی شود، آگاه نیستند.

با استفاده از دوربین مدار بسته مگاپیکسلی، طراحان و متخصصان به دنیای کاملا جدیدی وارد می شوند که در آن وجود تصاویری با میلیون ها پیکسل و عرض ۱۵۰۰ پیکسل نرمال می باشند. و در این دنیای جدید خبری از ۳۲۰ خط TV جدید که در اغلب دوربین های آنالوگ استفاده می شد، نیست. در حال حاضر خطوط TV قدیمی، می توانند به عنوان ردیف هایی از پیکسل ها در نظر گرفته شوند. نیازهای مربوط به رزولوشن نیز در حال افزایش می باشند.

این یک واقعیت است، بسیاری از تولیدکنندگان، محصولات خود را به عنوان یک لنز مگاپیکسلی معرفی می کنند اما به ندرت تعریفی از مفاهیم و خصوصیات مگاپیکسل را ارائه می دهند.


AX4


آیا این مفهوم همان MP لنز است که در دوربین 1.3 مگاپیکسلی یا یک دوربین ۳ مگاپیکسلی به کار رود؟ شما احتمالا قادر خواهید بود حدس بزنید که سطوح مختلفی از دوربین های مگاپیکسلی نیز نیازمند لنزهای مختلفی هستند و دوربین هایی با مگاپیکسل بالاتر و پیکسل های کمتر، نسبت به مدل هایی با مگاپیکسل پایین تر، نیازمند لنزهایی با اجزای بیشتر و اجزایی با دقت بالاتر برای ارائه بازدهی بیشتر مِی باشند.

بنابراین آنچه می تواند به شما کمک کند، تعریف کیفیت لنزی است که نیاز دارید؟ مشخصات هر جفت خط به ازای هر میلی متر (LP/MM) خصوصیات رزولوشن مربوط به یک لنز را ارائه می دهد و به انتخاب لنز مناسب برای دوربین شما کمک می کند.

LP/MM کوچکترین عرض زوج پیکسل های همجواری که توسط لنز مشخص می شوند را تعیین می کند. به عنوان نمونه، دوربین های استاندارد آنالوگ به یک لنز با حدود LP/MM 30 نیاز دارند در حالی که لنزهای مگاپیکسلی از LP/MM 60 آغاز می شوند و تا LP/MM 200 افزایش می یایند. برای مثال، یک لنز با رزولوشن 60LP/MM که روی یک دوربین با مشخصات MP 1.3 و inch-1.3 که دارای رزولوشن LP/MM 133 است، قرار گرفته است. از کل رزولوشن دوربین استفاده نمی کند. این موضوع به این علت است که لنز تنها LP/MM 60 را تأمین می کند. در صورتی که دوربین برای استفاده از رزولوشن کامل خود به LP/MM 133 نیاز دارد. در واقع لنز مربوطه جزئیات مورد نیاز برای حسگر دوربین را فراهم نمی سازد.

 

در مثال بالا، یک ویژگی مانند یکه میله که دارای عرض یک پیکسلی می باشد، توسط لنزی با کیفیت و رزولوشن پایین تر، حذف می شود و قابل مشاهده نخواهد بود. قبل از اینکه لنز بتواند میله مذکور را تعیین کند، آن میله باید تقریبا ۳ پیکسل را پوشش داده باشد. به عبارت دیگر، هیچ جسمی با عرض کمتر از ۳ پیکسل، با لنز و دوربین مطرح شده در مثال قبلی قابل مشاهده نیست. در نتیجه با وجود اینکه شما پول زیادی را برای دوربین پرداخت نموده اید، پیکسل های اضافی دوربین به هدر می روند.


AX3


از این موضوع که در بسیاری از لنزها برچسب مگاپیکسلی مربوطه براساس LP/MM موجود در مرکز آن، و نه در لبه ها محاسبه شده است، نیز مطلع باشید، این تفاوت می تواند برای شما به عنوان یک کاربر بسیار مهم باشد. وجود لنزهای مگاپیکسلی که دارای LP/MM 60 در مرکز باشند ولی در لبه ها تنها دارای LP/MM 30 باشند، امری غیر عادی نیست. این بدین معنی است که رزولوشن در لبه های لنز مگاپیکسلی مذکور نسبت به لنز دوربین آنالوگ استاندارد با نصف قیمت، کیفیت بهتری نخواهد داشت.

 

اندازه و سایز پیکسل ها نیز در دوربین های مگاپیکسلی مختلف، متفاوت است و در انتخاب بهترین لنز برای آن دوربین خاص، موثر خواهد بود. رزولوشن و LP/MM مورد نیاز برای دوربین نیز می تواند براساس اندازه پیکسل دوربین محاسبه شود.

 

علاوه بر پیچیدگی محاسبات مربوطه، عرض فیزیکی پیکسل ها در دوربین های مذکور نیز به علت اندازه های مختلف حسگر تصویر و تعداد پیکسل هایی که باید در یک تصویر منظور شوند، متفاوت خواهد بود.

 

به عبارت دیگر، می توانید سنسورهایی با دو سایز مختلف و مجموع پیکسل های یکسان را داشته باشید، ولی در عین حال رزولوشن مورد نیاز برای لنز متفاوت خواهد بود.

 

این موضوع به این معناست که LP/MM تنها با اندازه پیکسل های روی حسگر، نسبت دارد. امکان دارد لنزی با LP/MM 120 برای یک دوربین 1.3 مگاپیکسلی که دارای تصویربردار 1.2 اینچی است، عالی باشد، اما برای یک دوربین 2 مگاپیکسلی با استفاده از تصویربردار 1.3 اینچی خوب نیست؛ زیرا اندازه پیکسل های دوربین قبلی بسیار کوچکتر از پیکسل های دوربین دومی می باشد. به طور ایده آل، رزولوشن لنز باید بزرگتر از رزولوشن دوربین باشد.


ادامه مطلب ...

بهترین محل برای قرار گرفتن دوربین مدار بسته کجاست؟


دوربین های ایمنی محل کار خود را بایستی در کجا قرار بدهم؟ این سوال ممکن است ساده به نظر برسد. به طور خاص می خواهید چه چیزی را در دید خود داشته باشید؟ ممکن است عواملی وجود داشته باشند که شما آنها را در مسیر تصمیم گیری برای محل استقرار دوربین امنیتی محل کار خود در نظر نگرفته باشید.بر این اساس لیستی تهیه شده که ممکن است بررسی آن در پشتیبانی قسمت به قسمت کاربردی برنامه شما مفید باشد.


che-doorbini-monaseb-ast4


پارکینگ های خارج ساختمانی: به طور حتم یکی از شایع ترین محل های  نصب دوربین مدار بسته و یکی از سخت ترین محل های مورد حفاظت، پارکینگ ها هستند. معمولا پارکینگ ها فضاهای بزرگ مورد استفاده جهت ورود و خروج هستند. بعلاوه شما همواره با بسیاری از متغیرها و موارد ناشناخته سر و کار خواهید داشت. این بدان معناست که باید همیشه آمادگی مواجهه با حادثه ای که در این فضای بزرگ اتفاق می افتد را داشته باشید.

 

حیاط ها: حیاط ها معمولا جاهایی هستند که شرکت ها دارایی های گران قیمت خود را آنها نگهداری می کنند. ماشین آلات و ابزار آلات و دیگر وسایل بزرگ در این محیط ها نگه داری می شوند. این موضوع ممکن است در امر ایمنی بسیار پیچیده به نظر برسد. در بهترین حالت ممکن دوربین ها برای دیدبانی نقاطی خاص معین و جای گذاری می شوند. دوربین های مگاپیکسلی و دوربین های محرک خودکار می توانند بهترین گزینه ها باشند. و البته ترکیبی از این دو نوع می توانند بهتر هم باشد.

فضای خارجی ساختمان: پوشش ورودی ها و خروجی ساختمان می توانند چالش برانگیز باشد. و در حد امکان بهتر است دوربین های این محیط با دوربین های حیاط و پارکینگ یکی نباشد و از دوربین های جداگانه ای برای این کار استفاده کرد. هر چه میزان دید دوربین مداربسته وسیع تر در نظر گرفته شود، اجسام در تصویر کوچک تر به نظر خواهند رسید. از این رو می بایستی برای دیدن جزییات بیشتر از تعداد دوربین های بیشتری استفاده کنید.


HAYAT

 

امنیت و مدیریت فضای خارجی ساختمان: با بکارگیری دوربین مدار بسته و سیستم ضبط مناسب می توان با صرفه اقتصادی، از نقاط و مکان های حساس و غیر قابل دسترسی برای عموم محافظت کرد. بسیاری از سیستم های ضبطی قادر به ارسال پیامک ، ایمیل و هشدار هستند تا در صورت بروز حرکتی در پهنه دید دوربین، صاحب سیستم از آن مطلع شود. به علاوه دوربین های پن تیلت قابلیت تغییر مسیر دید و زوم کردن را دارند.

 

نام نویسی اتومبیل های خارج ساختمان: اطلاعات اتومبیل ها را می توان به راحتی ذخیره کرد. این فرآیند بیشتر در گروی دوربین است تا تایپ اطلاعات. درج اطلاعات اتومبیل ها می تواند برای ارجاع به مسئولان کارآمد و موثر باشد.

 

ایمنی داخل ساختمان: هنگامی که در مورد ایمنی داخلی صحبت می کنیم بایستی عوامل متعددی را در نظر بگیریم. اولا ممکن است هر محلی را برای نصب دوربین مدار بسته ضروری بدانید. ثانیا حتما می خواهید تمام ورودی ها مجهز به دوربین مدار بسته باشد. در مورد خانه تان با انجام این کار می توانید از ورود مزاحمانی که از وجود دوربین اطلاعی ندارند با خبر شوید.


PELAKK


کنترل دارایی های داخل ساختمان: بطور حتم یکی از دلایل استفاده از دوربین ها در داخل ساختمان حفاظت از وسایل قیمتی داخل ساختمان می باشد. با جای گذاری دوربین در محل های پر رفت و آمد می توان از ورود و خروج افراد به داخل ساختمان مطلع باشید. برای حفاظت از وسایل گران قیمت داخل ساختمان همواره استفاده از دوربین های اضافی در محل نگهداری این وسایل توصیه می شود. نظر دیگری نیز وجود دارد که بر اساس آن باید دوربین هایی بر سر خروجی ها مستقر شود تا از خروج افراد اطلاعاتی ضبط کند.

 

جلوگیری از اتلاف زمان در فضای داخلی: کنترل گذر زمان در امر فیلم برداری بیشتر از آنچه فکرش را بکنید مهم است. بسیار اتفاق می افتد که همکاران بجای یکدیگر و بجای دوستانشان در محل کار ساعت بزنند و برای استراحت به بیرون بروند و بعدا به اتاق کار خود برگردند.

 

کنترل فضای داخلی: دوربین های پوشش فضا های وسیع نیز امروزه محبوب شده اند. به کمک این دوربین ها مدیران و صاحبان کار می توانند بر روی فعالیت های کارمندان و کارگران خود نظارت داشته باشند. این دوربین ها می توانند در جهت سیاست های حفاظتی و نظارتی مدیران برای کنترل کارمندان و اربابان رجوع مورد استفاده قرار بگیرند.


کنترل دارایی های پولی داخل ساختمان: در هر شغلی دارایی های ارزشمندی وجود دارد که باید مورد محافظت قرار بگیرد. هر چیز ارزشمندی از ماشین آلات و کامپیوتر گرفته تا گاوصندوق ها و اسناد و حتی خود کارمندانی که در محیط مشغول بکار هستند که پتانسیل دزدیده شدن یا خراب شدن را دارند. مراقبت از این اموال وظیفه این دوربین ها می باشد.

 

ضبط اطلاعات اشخاصی که به ساختمان وارد می شوند: اگرچه این مورد را در انتهای گزارش آورده ایم، باید بگوییم مهمترین مورد همین است. ثبت اطلاعات افرادی که به ساختمان ورود و یا از آن خروج میکنند ممکن است در بسیاری موارد حیاتی باشد. استقرار دوربین مداربسته  بر سر ورودی ها که فقط فضای ورودی و خروجی را پوشش دهد بسیار مهم است. این دوربین باید اطلاعات و تصاویری از چهره این افراد را در اختیار ما قرار دهد.


http://cam24.ir




اجزای اصلی سیستم مدار بسته آنالوگ


دوربین مدار بسته آنالوگ



852


 

دوربین مدار بسته آنالوگ: عهده دار دریافت تصاویرمدار بسته از محیط نصب دوربین مدار بسته می باشد.



 

دستگاه ضبط DVR



z HDS4848DV 2


 

DVR در واقع سرور مرکزی سیستم دوربین های مدار بسته آنالوگ می باشد که پس از دریافت تصاویر دوربین مدار بسته آنالوگ، آنها را ضبط کرده و یا نمایش می دهد.

 


هارد دیسک


HDD

 

هارد داخل دستگاه DVR یا سرورهای آنالوگ، نصب شده و وظیفه ذخیره سازی تصاویر دوربین های مدار بسته را بر عهده دارد. میزان جمع روزهای ضبط شده تصاویر دوربین های مدار بسته به اندازه ظرفیت هارد دیسک نصب شده در دستگاه DVR یا سرورها ی مدار بسته بستگی دارد.

 

 

منبع تغذیه دوربین های مدار بسته


ADAPTOR


 

منبع تغذیه یا همان آداپتورها، ولتاژ برق شهر را به ولتاژ ۱۲ ولت مستقیم تغییر داده تا امکان تغذیه دوربین ها فراهم گردد.

 

 

 

کابل کواکسیال


CO


 

کابل تصویر یا کواکسیال یا همان کابل RG59 که بیشترین استفاده را در سیستم های مدار بسته آنالوگ دارد و وظیفه انتقال اطلاعات و سیگنال را از دوربین مدار بسته تا دستگاه DVR بر عهده دارد.

 

 

 

کابل برق


 KABLE BARGH


وظیفه انتقال برق از منبع تغذیه (آداپتور یا پاور مرکزی) تا دوربین مدار بسته بر عهده کابل برق می باشد.

 

 

 

اتصالات: فیش ها یا کانکتور های مخصوص برای اتصال کابل ها به تجهیزات مدار بسته می باشند.


 

لوله فلکسی با روکش PVC

 

bnc ghes


لوله های فلکسی معمولا لوله های فلزی انعطاف پذیری هستند که معمولا با روکشی پلاستیکی پوشیده شده اند. وظیفه اصلی این لوله های فلزی، حفاظت از کابل ها در محیط های بیرونی و غیرمسقف می باشد.


 

داکت

 

داکت یک حفاظ پلاستیکی است که وظیفه حفاظت از کابل ها را در محیط های داخلی یا مسقف بر عهده دارد. داکت ها از دو قسمت کانال و درب تشکیل شده اند.

 

باکس پلاستیکی: محفظه پلاستیکی است که برای قرار دادن آداپتور یا اتصالات و یا سربندی های کابل ها داخل آن کاربرد دارد.

 

کانکتور برق: در صورتی که از دستگاه پاور مرکزی برای تغذیه برق ۱۲ ولت دوربین های مدار بسته استفاده شود، فیش سیم دار نری که کانکتور برق نام دارد به سر سیم برق متصل شده، سپس کانکتور برق را به کانکتور مادگی برق دوربین متصل می نمایند.

 

 

 

تجهیزات اختیاری

 

 

UPS وظیفه تأمین برق سیستم مدار بسته را در صورت قطعی برق شهر بر عهده داشته و در صورت داشتن قابلیت استابلایزدار بودن می تواند نوسانات برق شهر را نیز پوشش دهد.

 

رک: رک محفظه ای است فلزی که حفاظت فیزیکی از دستگاه DVR یا سرور نصب شده در آن را بر عهده دارد.

 

میکروفن: میکروفن وظیفه دریافت صدا را در محل نصب دوربین مدار بسته بر عهده دارد.

 

بعضی از دوربین های مدار بسته بر روی خود دارای میکروفن می باشند در غیر اینصورت می بایست از میکروفن های صدا به صورت جداگانه استفاده نمود.


جهت کسب اطلاعات بیشتر با "کم 24" تماس بگیرید:

02177090710

http://cam24.ir


معرفی دوربین مدار بسته360 درجه (چشم ماهی)


اصطلاح چشم ماهی معادل فارسی شده اصطلاح Fisheye است. حدس زدن رابطه این دوربین ها و چشم ماهی کار سختی نیست. دوربین های چشم ماهی در واقع یک دوربین عادی شبکه هستند که به لنز چشم ماهی مجهز شده و قابلیت دریافت تصاویر در تمامی زوایا را دارد.

کاربرد دوربین های چشم ماهی

دوربین های چشم ماهی کابردهای گسترده ای دارند. این دوربین ها می توانند در محیطهای وسیع هم سطح تصویری بسیار مناسب در تمامی جهات برای شما ایجاد کنند. این قابلیت می تواند لزوم استفاده از تعداد زیادی دوربین برای پوشش دادن یک محیط را از بین ببرد.

استفاده از این دوربین ها در محیطهایی مانند سالن های بزرگ، سوله ها و فضاهای تفریحی بزرگ بسیار مناسب است. توجه داشته باشید که دوربین ها چشم ماهی معمولا فاقد دید در شب هستند و در نور کم نیز تصویر مناسبی ایجاد نخواهند کرد پس بهتر است از نور محیطی مناسب در محل نصب دوربین اطمینان حاصل کنید.

چه محل هایی نمی توان از دوربین های چشم ماهی استفاده کرد؟

گرچه استفاده از دوربین های چشم ماهی بسیار مرغون به صرفه و مفید است اما محدودیت هایی نیز در نصب این دوربین ها وجود دارد. معمولا نصب دوربین چشم ماهی در این محل های توصیه نمی شود:

کم بودن یا زیاد بودن بیش از حد ارتفاع سقف: با توجه به نوع دید لنز دوربین های چشم ماهی معمولا این دوربین ها در ارتفاع بین 3 تا 6 متر بهترین تصویر را برای شما ایجاد میکنند. در صورت کم بودن یا زیاد بودن بیش از حد ارتفاع شما تصویر مناسبی از محل نخواهید داشت.

هم سطح نبودن سقف: سقف محل نصب دوربین باید تا جای ممکن هم سطح باشد. هم سطح نبودن سقف باعث خواهد شد شما بخش زیادی از زاویه دید دوربین خود را از دست دهید.

کم بودن نور محیط: با توجه به فاصله کانونی کم لنز دوربین ها چشم ماهی و شکل لنز آنها این دوربین ها معمولا به نور بیشتری نسبت به دوربین ها معمولا نیاز دارند. استفاده از این دوربین ها در محیطهای کم نور توصیه نمی شود.

محیطهای بیرونی: دوربین های چشم ماهی عموما ضدآب نیستند و لنز آنها نیز به شدت به گرد و غبار حساس است. به صورت کلی استفاده از این دوربین ها در محیطهای بیرونی توصیه نمی شود.

زاویه دید دوربین های چشم ماهی

زاویه دید دوربین های چشم ماهی با توجه به ثابت بودن لنز آنها هنواره ثابت است.

در برای گرفتن بهترین زاویه دید از دوربین های چشم ماهی باید حتما انها را در ارتفاعی مناسب نصب کرد. نصب این دوربین ها در ارتفاع کمتر از 3 متر بر روی سقف توصیه نمیشود.


تصویر-دوربین-چشم-ماهی,دوربین مداربسته چشم ماهی,تصویر دوربین مداربسته چشم ماهی

یک تصویر 360 درجه و دو تصویر قابل تنظیم

تصویر-دوربین-چشم-ماهی,دوربین مداربسته چشم ماهی,تصویر دوربین مداربسته چشم ماهی

دو تصویر چشم ماهی در حالت طبیعی

تصویر-دوربین-چشم-ماهی,دوربین مداربسته چشم ماهی,تصویر دوربین مداربسته چشم ماهی

چهار تصویر قابل تنظیم

تصویر-دوربین-چشم-ماهی,دوربین مداربسته چشم ماهی,تصویر دوربین مداربسته چشم ماهی

دو تصویر 180 درجه 


 

تفاوت های دوربین چشم ماهی نسبت به دوربین گردان (PTZ) چیست ؟

 دوربین های چشم ماهی از چند نظر مناسب تر از دوربین های گردان هستند:

قیمت مقرون به صرفه تری دارند.

دوربین چشم ماهی فاقد قسمت متحرک است؛ قسمت های متحرک در دوربین های گردان استهلاک زیادی داشته و به تعمیر و نگهداری بیشتری نیاز دارند. در دوربین های چشم ماهی از این نظر که قسمت متحرک را ندارند هزینه ها کمتر است و طول عمر دوربین بیشتر می شود.

دوربین های چشم ماهی دارای نظارت دائمی 360 درجه می باشند اما دوربین های گردان این امکان را ندارند و برای دیدن هر جهت شما باید سر دوربین را به آن سمت چرخانده و در نتیجه از جهات دیگر غافل می شوید.

 

معایب دوربین های چشم ماهی :

از آنجا که کیفیت تصاویر دوربین های چشم ماهی بالاست حجم تصاویر بالا میرود و در نتیجه هزینه نگه داری تصاویر بالا می رود.

دوربین های چشم ماهی به دلیلی شبکه بودن به بستر شبکه در محل نیاز دارند در نتیجه نمی توانید یک دوربین چشم ماهی را به سیستم آنالوگ خود اضافه کنید.




انواع دوربین "مخفی " مدار بسته


دروبین های مخفی با هدف مشاهده مکان بصورت غیر محسوس طراحی میشوند. با توجه به این هدف طراحان دوربین های مداربسته از روش های متفاوتی برای مخفی کردن دوربین استفاده کرده اند. توجه داشته باشید که بیشتر دوربین های مخفی دارای کیفیت تصویری ضعیف یا متوسط هستند پس در صورتی که امکان استفاده از سیستم مداربسته عادی برای شما وجود دارد بهتر است از این سیستم استفاده شود.


دوربین های مینیاتوری پین هول: این دوربین های رایج ترین نوع دوربین های مداربسته مخفی هستند. توجه داشته باشید که این دوربین به خودی خودی مخفی نیستند و نحوه نصب آن است که امکان دیده نشدن ان را به شما می دهد. واژه پین هول به معنای سوراخ بسیار کوچک است و به لنز دوربین های پین هول اشاره می کند. لنز این دوربین ها طوری طراحی شده که بتواند از یک حفره کوچک برای شما تصویر ایجاد کند.


دوربین مداربسته,انواع دوربین مداربسته,کاربردهای دوربین مداربسته



دوربین های پین هول در کیفیت های متفاوتی تولید می شوند اما بهای دوربین های باکیفیت پین هول تا حدی بالاست.


دوربین های دتکتوری: نحوه مخفی کردن این دوربین های ساخت قاب انها به شکل دتکتور دود در سیستم های اعلام حریق یا دتکتور دزدگیر در سیستم اعلام سرقت است. بدنه دوربین به نحوی ساخته شده که امکان تشخیص انها از دتکتورهای واقعی بسیار سخت خواهد بود.





دوربین های هالوژنی: این دوربین ها به نحوی طراحی شده اند که قاب انها دقیقا در جایگاه قاب یک لامپ هالوژن ساز کوچک قرار گیرد.


دوربین مخفی اینه ای


دوربین های آینه ای: این دوربین ها از یک آینه یک طرفه ساخته شده اند که از سمت خارج به صورت یک اینه محدب دیده می شود. در داحل آینه یک دروبین نصب شده که می تواند تصاویر را برای شما ایجاد کند. توجه داشته باشید که این دوربین ها حتما باید نور خوبی در محیط برای دادن تصویر مناسب داشته باشند.




دوربین های مینیاتوری بی سیم: این دوربین دوربین مخفی هالوژنیهای معمولا اندازه ای کمی بزرگتر از دوربین های مینیاتوری عادی دارند. قابلیت اصلی این دوربین ها امکان نصب آنها به صورت بی سیم است. دوربین سیگنال ها را به گیرنده خود ارسال می کند و از طریق این گیرنده می توان تصاویر را مشاهده کرد.




البته نصب دوربین مداربسته مخفی می تواند پیگردهای قانونی داشته باشد پس پیش از نصب در هر محل ابتدا در این رابطه تحقیق کنید.


لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره02177090710 تماس بگیرید.