دوربین های مداربسته حرارتی یا گرمایی (Thermal CCTV Camera) نوعی از دوربین های مداربسته هستند که تصاویر خود را به جای نور با توجه به شکل حرارتی محیط می سازند. در این مطلب با این دوربین ها بیشتر آشنا خواهیم شد.
*دوربین های حرارتی چطور کار می کنند؟
دوربین های مداربسته حرارتی ساختاری تا حدی مشابه به دوربین های مداربسته عادی دارند. در این نوع دوربین ها بسیاری از قسمت های دوربین عملکردی مشابه دارند.
دوربین حرارتی از طریق یک لنز پرتوهای گرمایی منتشر شده توسط اجسام گرم را بر روی چیپ تصویر گرمایی متمرکز می کنند. چیپ تصویر این دوربین دوربین ها به جای دیود حساس به نور از دیودهای حساس به پرتوهای گرمایی تشکیل شده است. این دیودها پس از برخورد پرتوهای گرما با توجه به شدت آن مقداری از ولتاژ را ایجاد می کنند که در نهایت به اطلاعات دیجیتال یا سیگنال های آنالوگ تبدیل می شود و از این طریق شما خواهید توانست آنها را در یک نمایشگر ببینید.
*کاربرد دوربین های مداربسته حرارتی چیست؟
دوربین های حرارتی با توجه به خصوصیات و مشخصاتشان تنها کاربری های مرتبط با ردیابی و تشخیص دارند. عمده کاربری این دوربین ها برای محل هایی با حساسیت امنیتی بالاست. این دوربین به کاربر امکان می دهد تا اطلاعات حرارتی محیط اطراف خود را دریافت کند. این اطلاعات می تواند نقش حیاطی در ایجاد امنیت بیشتر در محیط را داشته باشد.
*نقاط قوت و ضعف دوربین های حرارتی:
نقاط قوت :
دوربین های حرارتی امکان تشخیص موجودات زنده و خودروها را تا برد بسیار بالا را فراهم می کند.
دوربین های حرارتی امکان تشخیص و مکان یابی موجودات زنده و خودروها را در شرایط بد آب و هوایی ایجاد می کنند.
دوربین های حرارتی می تواند امکان دسترسی به اطلاعات حرارتی محیط را فراهم کند. این اطلاعات میتواند کاربردهای مهم و خاصی داشته باشد. برای مثال زنده بودن یک جسم یا موجود را نشان دهد. یا روشن بودن یک خودروی بی حرکت را تشخیص دهد.
نقاط ضعف :
دوربین های حرارتی رزولوشن بسیار محدودی دارند (نهایتا تا 288*384) که در تشخیص جزئیات تصویر شما را با مشکل رو به رو خواهد کرد.
دوربین های حرارتی با توجه به دادن تصویر حرارتی از صورت، نمیتوانند امکان تشخیص هویت افراد را ایجاد کنند.
دوربین های حرارتی به نسبت پر هزینه هستند.
جهت سفارش، خرید و نصب دوربین مدار بسته با شماره 02177090710 تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ما http://cam24.irمراجعه نمایید.
خروجی CVBS (شماره 2 در تصویر) یکی از خروجی های رایج دستگاه DVR است که در کنار دو خروجی HDMI و VGA به عنوان رایجترین خروجی این دستگاه ها شناخته می شود. در این مطلب با این خروجی بیشتر آشنا خواهیم شد.
کاربرد و عملکرد
برخلاف دو خروجی دیگر رایج DVR (خروجی های VGA و HDMI) خروجی CVBS یک خروجی آنالوگ است. نام دیگر این خروجی Composite است که احتمالا آن را در تلویزیون ها به صورت یک ورودی از سه کابل با رنگ های زرد، سفید و قرمز دیده اید. این خروجی در واقع همان کابل زرد رنگ در مجموعه کابل های Composite است (دو کابل قرمز و سفید برای صدای راست و چپ مورد استفاده قرار میگیرند).
با استفاده از این خروجی شما میتوانید دستگاه DVR را به صورت آنالوگ به نمایشگر وصل کنید. به ویژه برای تلویزیون هایی که فاقد ورودی آنالوگ هستند وجود این خروجی میتواند کمک زیادی به شما کند. توجه داشته باشید که با توجه به فرکانس بالای ارسال اطلاعات، طول کابلکشی برای این خروجی کمتر از دوربین های مداربسته آنالوگ خواهد بود اما با این حال در مسیرهای طولانی برای ارتباط با نمایشگر استفاده از این خروجی بهترین گزینه خواهد بود.
رزولوشن خروجی CVBS نسبت به خروجی های دیجیتال تا حدی محدودتر است اما از آنجایی که تبدیل کمتری روی آن صورت می گیرد به ویژه در تلویزیون های آنالوگ شفافیت تصویر به مراتب بیشتری را ایجاد می کند.
آیا می توان این خروجی را به خروجی های دیگر دیجیتال تبدیل کرد؟
بله، انواع متفاوتی از مبدل برای تبدیل خروجی های composite به HDMI یا VGA وجود دارد. توجه داشته باشید که این مبدل ها میتوانند تا حدی افت رزولوشن یا کیفیت را ایجاد کنند.
CVBS مخفف چیست؟
این اصطلاح مخفف color, video, blanking, and sync است. مفهوم این چهار واژه را زمانی متوجه خواهید شد که به طول موج خروجی این استاندارد نگاه کنید. اطلاعات با ترتیب رنگ، ویدئو، خالی و همزمان کننده در سیگنال ارسال می شود.
جهت سفارش، خرید و نصب دوربین مدار بسته با شماره 02177090710 تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ما http://cam24.irمراجعه نمایید.
لوله فلکسی (لوله خرطومی فلزی) یک کانال فلزی با مقطع گرد و انعطاف پذیر است که از آن برای محافظت از کابل های الکتریکی استفاده می شود.
انواع لوله فلکسی
لوله خرطومی فلزی روکش دار: شکل رایج تر از لوله فلکسی که در نصب دوربین مداربسته بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. از این لوله برای محافظت سیم و کابل در محیط های مرطوب یا محیطهای باز استفاده (outdoor) می شود.
لوله خرطومی فلزی بدون روکش: این لوله فاقد روکش پلاستیکی PVC است و از این رو کاربری آن در محیطهای داخلی (indoor) می باشد.
از لوله فلکسی معمولا برای محافظت از کابلها در محیطهای بیرونی و یا صنعتی استفاده می شود. توجه داشته باشید که لوله فلکسی توان محدودی در مقابل ضربات فیزیکی دارد و در صورت نیاز به تحمل فشارهای فیزیکی باید از لوله فلزی استفاده کنید.
لوله های فلکسی با اندازه های استانداردی ساخته می شوند. اندازه های استاندارد آنها عبارتند از: لوله فلکسی 11، 13، 16، 21، 25، 29، 36، 42، 48
برای بستن لوله فلکسی به دیوار از بستهای مخصوص آن استفاده می شود. توجه داشته باشید که هر سایز از لوله به بست مناسب همان سایز نیاز خواهد داشت.
جهت سفارش، خرید و نصب دوربین مدار بسته با شماره 02177090710 تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ما http://cam24.irمراجعه نمایید.
نانو استیشن یا Nanostation نوعی فرستنده دیجیتال رادیویی برد پایین است که از آن برای ایجاد شبکه های رایانه ای در فواصل نسبتا کم استفاده می شود. این نام توسط شرکت ubnt برای این محصول انتخاب شده است. این شرکت انواع متفاوتی از NanoStation ها تولید می کند. در این مطلب بیشتر با این دستگاه آشنا می شویم.
نانو استیشن ها چطور کار می کنند؟
نانو استیشن ها از طریق پروتکل های شبکه اقدام به ارسال و دریافت اطلاعات می کنند. این دستگاه ها به علت سادگی و ارزان قیمت بودن محبوبیت زیادی دارند.
در واقع دستگاه نانو استیشن اطلاعات شما را از طریق یک کابل شبکه دریافت کرده و سپس آن را به امواج رادیویی دیجیتال تبدیل می کند. در طرف دیگر یک نانو استیشن دیگر همین امواج را دریافت کرده و انها را مجدد به اطلاعات منطبق با شبکه شما تبدیل می کند.
آیا نانو استیشن ها با ثبات هستند؟
نانو استیشن ها نسبت به فرستنده های رادیویی انالوگ ثبات بسیار بالایی دارند. در صورتی که انتن ها به درستی نصب شوند و اطلاعات در پهنای باند مجاز نانو اسیشن با ان منتقل شود شما یک شبکه کاملا با ثبات بی سیم از طریق آن خواهید داشت.
در زمان نصب این دستگاه ها باید به چه نکاتی توجه کرد؟
مهمترین نکته در زمان نصب نانو استیشن ها توجه به این موضوع است که بین فرستنده و گیرنده نباید جسمی خارجی واقع شده باشد. در اصطلاح می توان گفت که فرستنده باید بتواند گیرنده را ببیند. در صورتی که جسمی بین فرستنده و گیرنده قرار گرفته باشد احتمالا شما امکان ارسال اطلاعات را نخواهید داشت یا شبکه شما به شدت بی ثبات میشود.
توجه داشته باشید که برای ارسال و دریافت اطلاعات شما به حداقل دو نانواستیشن احتیاج خواهید داشت که یکی به عنوان فرستنده و دیگری به عنوان گیرنده عمل میکند. شما میتوانید یک پیوند چندگانه نیز به همین صورت ایجاد کنید.
نکته بعدی که بسیار حائر اهمیت است محاسبه پهنای باند عبور از انتن هاست. درصورتی که پهنای باند عبوری شما از مقدار مجاز بیشتر باشد یا روی نقطه بحرانی قرار گیرد شبکه شما به شدت بی ثبات می شود. سعی کنید میزان پهنای باند مورد استفاده را همیشه تا سطح 70درصد از مقدار مجاز نانو استیشن نگه دارید.
به صورت کلی در ایران سری نانو استیشن M5 از بقیه سری های این دستگاه محبوب تر است. در صورتی که شما هم می خواهید یک کاربری ساده از نانواستیشن داشته باشید از همین سری استفاده کنید.]
چطور از نانو استیشن در سیستم مداربسته شبکه استفاده کنم؟
استفاده از نانو استیشن و اتصال آن به دوربین های مداربسته شبکه بسیار ساده است. کافیست دوربین مداربسته را به صورت مستقیم به آنتن وصل کنید، انتن را در حالت فرستنده قرار دهید و رنج ای پی هر دو را درست تنظیم کنید. در طرف دیگر نیز شما نانو استیشن را به شبکه خود وصل می کنید و دوربین به راحتی در شبکه شناسایی می شود. برای اطلاعات بیشتر به مطلب "طریقه نصب نانو استیشن" مراجعه کنید.
چطور از نانو استیشن در سیستم مداربسته انالوگ استفاده کنم؟
در سیستم مداربسته انالوگ شما نمیتوانید دوربین را مستقیم به نانواستیشن وصل کنید پس مجبور خواهید بود ابتدا از طریق ویدئو سرور اطلاعات دوربین خود را به صورت شبکه دراورده و سپس از طریق نانو استیشن آن را ارسال کنید. توجه داشته باشید که در طرف گیرنده نیز شما اطلاعات را به صورت دیجیتال دریافت می کنید و امکان دیدن آنها بر روی DVR وجود ندارد و باید از NVR یا سرور برای دیدن تصاویر دوربین استفاده کنید.
مشخصات انواع نانو استیشن
نوع نانو استیشن | فرکانس | پهنای باند | برد |
---|---|---|---|
locoM9 | 900MHz | 150Mbps+ | 10km+ |
NSM2 | 2.4GHz | 150Mbps+ | 13km+ |
locoM2 | 2.4GHz | 150Mbps+ | 5km+ |
NSM3 | 3GHz | 150Mbps+ | 15km+ |
NSM365 | 3.65GHz | 150Mbps+ | 15km+ |
NSM5 | 5GHz | 150Mbps+ | 15km+ |
locoM5 | 5GHz | 150Mbps+ | 10km+ |
جهت سفارش، خرید و نصب دوربین مدار بسته با شماره 02177090710 تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ما http://cam24.irمراجعه نمایید.
باکس پلاستیکی یک محفظه در دار است که با هدف پوشش دادن تجهیزات الکتریکی ساخته شده است. استفاده از باکس پلاستیکی بیشتر با هدف رعایت اصول استاندارد نصب صورت می گیرد.
باکس پلاستیکی برای نصب دوربین مداربسته دو کاربرد عمومی دارد. اول برای جا دادن آداپتور و فیش دوربین چرا که امکان قرار دادن این متعلقات در داکت وجود ندارد.
دوم برای پوشش دادن انشعابات و سربندی های انجام شده به ویژه در محیطهای بیرونی که خطر ورود رطوبت به کابلها وجود دارد.
باکس های پلاستیکی در اندازه های متفاوتی ساخته می شوند. اما اندازه های پر کاربرد ان عبارتند از:
باکس پلاستیکی 10*10
باکس پلاستیکی 10*15
باکس پلاستیکی 15*20
باکس پلاستیکی 17*24
باکس پلاستیکی 20*30
جهت سفارش، خرید و نصب دوربین مدار بسته با شماره 02177090710 تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ما http://cam24.irمراجعه نمایید.