تقسیم بندی دوربین های مداربسته

 

انواع دوربین مداربسته از نظر نوع سیگنال :

 

دوربین های مداربسته آنالوگ

دوربین های مداربسته ip (آی پی تحت شبکه)

دوربین های مداربسته دو منظوره

 

 

انواع دوربین مداربسته از نظر شکل ظاهری و کاربرد متناظر :

 

دوربین های مداربسته دام dome

دوربین های مداربسته صنعتی

دوربین های مداربسته مینیاتوری

دوربین های مادون قرمز ir

دوربین های مداربسته اسپید دام (دوربین های مداربسته چرخشی ptz)

 

 

انواع دوربین مداربسته از نظر قاب و پوشش :

 

دوربین های مدار بسته ضد آب قاب بزرگ (پمپ بنزینی)

دوربین های مداربسته مخفی

 

دوربین های مدار بسته قاب فانتزی


جهت سفارش، خرید و نصب دوربین مدار بسته با شماره 02177090710 تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ماhttp://cam24.irمراجعه نمایید.

 

آموزش انتقال تصویر DVR بدون آی پی استاتیک

 انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته,انتقال تصویر دوربین مداربسته,انتقال تصویر اینترنتی دوربین مداربسته

 

بیشتر کابران سیستم های مداربسته علاقه مند هستند که تصاویر دوربین های مدار بسته خود را از راه دور و از طریق اینترنت ببینند. برای انجام چنین کاری شما نیاز به یک اینترنت با سرعت مناسب هم در محل نصب دوربین ها و هم در محل مشاهده آنها دارید. شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی (ISP) با توجه به نیاز و سفارش شما ممکن است آی پی داینامیک یا استاتیک برای شما فراهم کنند. البته معمولا برای کاربری ها عادی اینترنتی به شما ای پی داینامیک ارائه خواهد شد.

در صورتی که به اطلاعات اولیه در مورد انتقال تصویر نیاز دارید مقاله انتقال تصویر دوربین مداربسته چیست و در صورتی که به آموزش انتقال تصویر اینترنتی نیاز دارید مقاله آموزش انتقال تصویر اینترنتی را مطالعه کنید.

تفاوت آی پی داینامیک و استاتیک

ای پی داینامیک (Dynamic IP): زمانی که IP شما داینامیک است هر بار پس از وصل شدن شما به اینترنت ISP شما یک IP متفاوت به شما میدهد.

ای پی استاتیک (Static IP): در صورت داشتن IP Static شرکت ISP شما یک آدرس IP مشخص به شما می دهد. این ادرس هنواره ثابت خواهد ماند.

کدام نوع IP برای انتقال تصویر مناسب است؟

برای انتقال تصویر شما نیاز به یک آدرس ثابت در محل نصب DVR یا NVR خواهید داشت تا از طریق این آدرس بتوانید DVR یا NVR خود را در محیط اینترنت پیدا کنید. برای داشتن چنین ادرسی طبیعتا استفاده از IP Static بسیار مناسب تر است.

در صورت داشتن ای پی استاتیک شما میتوانید به سادگی این ادرس ای پی را وارد کرده و به دستگاه خود وصل شوید. اما سوال اینجاست که در صورت داشتن آی پی داینامیک چطور می توان دستگاه را پیدا کرد. 

انتقال تصویر بر روی آی پی داینامیک

برای آموزش گام به گام به مطلب آموزش انتقال تصویر بدون IP Static از طریق سایت no-IP مراجعه کنید .

در صورتی که شما آی پی داینامیک داشته باشید مسائل به مراتب پیچیده تر خواهد بود چون شما نمی دانید چه زمانی آدرس آی پی شما تغییر خواهد کرد. بهترین روش برای دنبال کردن این تغییرات در ادرس آی پی ساختن یک سرویس داینامیک DNS یا DDNS است. بهترین سرویس دهنده چنین امکانی وبسایت dyndns.com است که البته خوشبختانه رایگان هم هست.

زمانی که شما یک حساب در dyndns.com ساختید می توانید یک نام هاست خاص دریافت کنید مثلا “mydvr.ddns.org” این نام دقیقا مانند نام یک وبسایت است. شما سپس این نام هاست را آی پی داینامیک فعلی خود پیوند می دهید (در قسمت نام نویسی آی پی فعلی شما خودکار شناسایی می شود.(

پس از نام نویسی اطلاعاتی در رابطه با حساب DDNS شما به شما توسط سایت داده می شود. حال نوبت به تنظیم روتر شما می رسد. توجه داشته باشید که مودم شما حتما باید DDNS را پشتیبانی کند (بیشتر مودم های امروزی این قابلیت را دارند). در تنظیمات مودم خود اطلاعات DDNS را وارد می کنید. دسترسی به قسمت DDNS در مودم های مختلف متفاوت است. (در صورت امکان در آینده مطلبی اموزشی در رابطه با تنظیمات DDNS در مودم های متفاوت آماده خواهم کرد.)

پس از وارد کردن نام کاربری، کلمه عبور و دیگر اطلاعات حساب مودم شما این امکان را پیدا می کند که هر بار آی پی داینامیک شما تغییر مکان داد آدرس آن را پیدا کند و در واقع شما بدون نیاز به آی پی استاتیک امکان انتقال تصویر را دریافت کرده اید.

 

 نقاط ضعف و قوت این روش

بزرگترین نقطه قوت این روش عدم نیاز به آی پی استاتیک و کاهش هزینه های شماست. اما توجه داشته باشید که این روش نسبت به دریافت آی پی استاتیک بی ثابت تر است و پیچیدگی و دردسر بیشتری دارد. سعی کنید این کار را تنها در صورتی انجام دهید که امکان دریافت آی پی استاتیک برای شما وجود ندارد.

DVRهایی که بدون IP استاتیک انتقال تصویر می دهند دقیقا از عمکرد مشابهی استفاده می کنند. برخی از شرکتهای تولید کننده DVR سرویس DDNS را برای دستگاه های خود ایجاد کرده اند که شما میتوانید از این طریق بدون نیاز به IP استاتیک انتقال تصویر را بر روی DVR خود داشته باشید.


جهت سفارش، خرید و نصب دوربین مدار بسته با شماره 02177090710 تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ماhttp://cam24.irمراجعه نمایید.

 

معایب و مزایای انواع دروبین مداربسته

 

دوربین مداربسته با هدف مشاهده و نظارت بر برخی مکانهایی که قابل دسترسی نیستند و یا رفتن به آن مکانها با مشکل مواجه‌ میشود، نصب‌میباشند. دوربین مداربسته انواع متفاوتی دارد. از نظر نوع سیگنال به دو دسته دوربین‌های آنالوگ و دوربین دیجیتالی طبقهبندی‌ میشوند.

 

    دوربین آنالوگ

ابتداییترین دوربین‌های مداربسته، دوربین‌های آنالوگ‌ میباشد که صدا و تصویر این دوربین‌ها توسط کابل دو رشته ای جداگانه منتقل میشود و یک رشته از سیم‌ها نقش جلوگیری از نویز بر سیم اصلی را ایفا‌ میکند. این دوربین‌ها برای دریافت و ارسال اطلاعات صدا و تصویر از امواج آنالوگ استفاده‌میکنند.

 

*    مزایای دوربین مداربسته آنالوگ :

-    قیمت پایین

-    رصد کردن تصاویر به آسانی

-    تنوع گسترده در بازار ایران

-    سادگی نصب نسبت به دوربین‌های دیجیتال

 

*    معایب دوربین‌های مداربسته آنالوگ :

-    در صورت ارسال تصاویر و صدا بصورت بیسیم، بی کیفیت عمل‌ میکنند.

-    کیفیت تصاویر تحت تاثیر امواج نویز و تداخلی قرار دارد و تنها به وسیله امواج آنالوگ قابل ارسال می باشند.

-    هزینه بالای سیم کشی

-    کیفیت پایین تر نسبت به تصاویر دوربین‌های دیجیتال

-    ارتباط بیسیم به صورت بیکیفیت و ناامن می باشد.

 

    دوربین‌های دیجیتالی یا تحت شبکه (IP)

این دوربین‌ها جدیدترین نوع دوربین‌های مداربسته به شمار‌ میروند که از امواج کاملاً دیجیتال برای تحلیل و ارسال داده‌های تصویری و صوتی استفاده‌میکنند. هر دوربین همانند یک وسیله در شبکه عمل‌ میکند که به وسیله شناسه شبکه ip و در قالب الگوها و قوانین شبکه به مرکز کنترل متصل‌میشود.

 

*    مزایای دوربین مداربسته دیجیتالی

-    کیفیت بالای تمام دیجیتال

-    امکان استفاده بهینه از کابل‌های ارتباطی

-    امکان ارتباط وایرلس و بدون سیم با امنیت و کیفیت بالا

-    امکان مخابره‌ و ارسال همزمان تصاویر، صدا و برق در بستر شبکه

 

*    معایب دوربین‌های دیجیتالی

-    قیمت بالای دوربین‌ها

-    محدودیت پهنای باند

-    پیچیدگی در نصب

 

جهت سفارش، خرید و نصب دوربین مدار بسته با شماره 02177090710 تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ماhttp://cam24.irمراجعه نمایید.


 

مراحل نصب دوربین مدار بسته برای خانه



مطالب زیر نکاتی در مورد نصب دوربین مدار بسته در منزل را راهنمایی می‌کند.


1- یک زاویه باز و گسترده برای دوربین انتخاب کنید. بهترین زاویه هر اتاق معمولا گوشه بالای هر اتاق در  تماس با سقف و دیوار می‌باشد. اطمینان حاصل کنید که تمام وروردی و خروجی را می‌توانید به وضوح ببینید و دوربین نزدیک به پریز برق است.

 

2- دوربین را بر روی دیوار نصب کنید. برخی دوربین‌ها دارای پدهای چسبناک به دوربین برای چسبیدن به دیوار هستند؛ اما برای ایمنی بیشتر در دراز مدت دوربین را بر روی دیوار پیچ کنید. در حالیکه هر دوربین  متفاوت است، بیشتر دوربین‌ها می‌توانند به شیوه مشابه نصب شوند.

 

3- دوربین را به منبع برق متصل کنید. بیشتر دوربین‌ها دارای یک آداپتور برق هستند که به طور معمول به دیوار زده می‌شود. یک انتهای کابل برق را به پشت دوربین و انتهای دیگر را به خروجی برق متصل کنید. اگر  آداپتور برق خراب شده یا شکسته با سازنده آن تماس بگیرید.

 

4- سیم دوربین را به DVR متصل کنید. تجهیزت مدار بسته با استفاده از ارتباط BNC به هم متصل می‌شوند. استفاده از کابل‌های BNC ساده است؛ آنها دارای دو انتهای یکسان هستند و شما به سادگی می‌توانید به پورت مناسب وصل کنید و با چرخاندن یک سرپیچ کوچک در مکان  خود قفل می‌شوند. یک انتهای آن را به خروجی دوربین و انتهای دیگر را پورت ورودی DVR وصل کنید. به ورودی کابل توجه کنید؛ ورودی DVR باید به منظور مشاهده ویدئوی دوربین تنظیم باشد. اگر کابل شما ارتباط BNC نداشته باشد شما می‌توانید یک آداپتور BNC از یک فروشگاه آنلاین یا از یک فروشگاه سخت‌افزاری تهیه نمایید.

 

5- دوربین را به کامپیوتر به صورت بی‌سیم متصل کنید. دوربین‌های بی‌سیم با استفاده از یک نرم‌افزار که نیاز به نصب دارد به کامپیوتر متصل می‌شوند. دستورالعمل‌های روی صفحه را برای متصل شدن به دوربین را دنبال کنید.  برخی از دوربین‌ها دارای یک گیرنده کوچکی هستند که به کامپیوتر از طریق کابل USB متصل می‌شوند. اطمینان حاصل کنید که به طور صحیح به هم متصل شده است. IP آدرس (به عنوان مثال 192.168.0.5) اگر روی دوربین نوشته یادداشت کنید. این آدرس با وارد کردن بر روی هر مرورگر وب می‌توانید دوربین را از راه دور مشاهده کنید. 

 

6- مانیتور را به DVR متصل کنید. این ارتباط اغلب با استفاده از یک کابل BNC برقرار می‌شود؛ اما برخی  DVRها با کابل HDMI یا کابل کواکسیال متصل می‌شوند. با استفاده از اتصال مورد نظر خود، یک انتها را به پورت خروجی DVR و انتهای دیگر را به ورودی مانیتور وصل کنید.

 

7- هر گونه مشکل اتصال را رفع کنید. کنترل کنید که دوربین، DVR و مانیتور همگی به منبع برق متصل هستند و همچنین روشن می‌باشند. اطمینان حاصل کنید که کابل‌ها به صورت امن متصل شده‌اند و شما ورودی  صحیح را برای DVR و مانیتور انتخاب کرده‌اید. برخی مانیتورها همه دوربین را در یک زمان نشان می‌دهند، برخی دیگر دکمه « input» دارند که به شما اجازه می‌دهد بین دوربین‌ها تعویض (switch) کنید.


جهت سفارش، خرید و نصب دوربین مدار بسته با شماره 02177090710 تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ماhttp://cam24.irمراجعه نمایید.

 


چگونه بهترین دوربین‌های امنیتی مداربسته را انتخاب کنیم؟




نصب دوربین‌های امنیتی مدار بسته در خانه می‌تواند بخشی از ذهن ما را درگیر کند. صاحب خانه باید با صحبت کردن با یک متخصص در امور امنیتی اقدام به نصب کند. ابتدا باید اطراف منطقه قبل از تصمیم‌گیری برای سایز لنز و تعداد دوربین‌های مورد نیاز بررسی شود. دوربین‌های مداربسته دارای 4 لنز متفاوت هستند که یکی از آنها باید شامل گشادگی دیافراگم با قابلیت تنظیم دستی باشد.

به منظور انتخاب بهترین دوربین مدار بسته، مشورت با یک مشاور امنیتی لازم است. کارشناس باید صاحب‌خانه را با اطلاعات لازم که مفید در زمان انتخاب سیستم است آشنا کند. مرحله بعد بررسی خانه است که با نگاه کردن به محیط پیرامون، بررسی کند که چه مناطقی باید تحت پوشش قرار گیرد. صاحب خانه باید تصمیم بگیرد که آیا بیش از یک دوربین مورد نیاز در خانه است به این دلیل که کمک به تعیین تعداد مانیتورها می‌کند. سپس نوبت به انتخاب اندازه مانیتور می‌رسد که معمولا بین 9 اینچ (23 سانتی‌متر) و 17 اینچ (44سانتی‌متر) متفاوت است. همانطور که گفته شد مهم است تصمیم‌گیری اینکه چه مناطقی می‌خواهیم تحت پوشش دوربین‌های مدار بسته قرار گیرد.





 به طور معمول 4 لنز مختلف برای دوربین‌های مدار بسته استفاده می‌شود: گشادگی دیافراگم به صورت خودکار (auto iris)، گشادگی دیافراگم به صورت دستی (manual iris)، زوم و دیافراگرام ثابت می‌باشد. گشادگی دیافراگم به صورت دستی انتخاب ارجح برای مکان‌هایی است که نور اغلب تغییر نمی‌کند. لنزهایی با قابلیت گشادگی دیافراگم به صورت خودکار باید در زمانی انتخاب شوند که نور در منطقه به طور منظم قابل تغییر است؛ به این دلیل که این لنز توانایی دارد که با تغییرات نور فورا تنظیم شود.

هنگامیکه سیستم ضبط کننده ویدئویی را انتخاب می‌کنیم به یاد داشته باشییم که یک ضبط کننده ویدئویی استاندارد تنها 4 ساعت فیلم ضبط می‌کند. بنابراین برای ضبط اضافی، دستگاه ضبط کننده در درجه تجاری مورد نیاز است.

 

جهت سفارش، خرید و نصب دوربین مدار بسته با شماره 02177090710 تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ماhttp://cam24.irمراجعه نمایید.